Adding the EXTRA to the ORDINARY:

Wij ondersteunen u tijdens het plannen, bouwen en installeren en maken van uw project een succes. Met bijna 150 jaar aan ervaring hebben we innovatieve, op elkaar afgestemde en gestroomlijnde installatiemethodes ontwikkeld om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen – plus slimme oplossingen zoals onze e-assistent voor uw mobiele apparaten.

Slimme producten voor buitengewoon veilige installatie

INEX – Installation Excellence

Ons nieuwe, wereldwijd gecertificeerde INEX-systeem (INstallation EXcellence) vereist geen stellingen, beperkt de voorbereidingstijd van uw aannemer, herleidt hef- en sleurwerk tot een minimum en maakt komaf met het gebruik van hout. Met INEX worden bouwwerven schoner, veiliger en efficiënter.

Schindler R.I.S.E.

Robotic Installation System for Elevators. Onze nieuwste innovatie, de Schindler R.I.S.E. autonome en zelfklimmende robot, garandeert een veilige installatie van hoge kwaliteit. Het systeem versnelt de installatie – zeker in veeleisende werkomstandigheden – en verhoogt de veiligheid aanzienlijk.

CLIMB Lift

Slimmere installatie met intelligent transport ter plaatse. Dit systeem combineert een veiligere, snellere plaatsing van geleidingsrails met efficiënte verplaatsing van mensen en materiaal op de locatie. De lift hangt aan het beweegbare platform met de machinekamer, dat geleidelijk stijgt naarmate de installatie van de geleidingsrail vordert. Zo verloopt de installatie vlot en kan de lift in gebruik blijven.


EXTRA info over de slimme producten van Schindler?